Waarom Van Roosmalen?

Gespecialiseerde werven uit het topsegment van de superjachtsector vertrouwen op de expertise van Van Roosmalen Superyacht Projects. Dat is niet voor niets. Vier redenen waarom u Van Roosmalen niet kunt missen:

1. Afspraak is afspraak

U weet zeker dat tekeningen op tijd klaar zijn en dat de timmerafdeling er meteen mee aan de slag kan. We denken mee vanaf het begin van een project en zorgen voor een strakke planning die we waarmaken. In overleg met de klant kunnen we de planning tijdig bijstellen en verrassingen voorkomen.

2. Productietekeningen met een timmermansoog

We hebben een scherp oog voor esthetische kwaliteit; tegelijkertijd kijken we met een timmermansoog naar de uitvoerbaarheid. U krijgt technische ontwerp- en productietekeningen die direct gebruikt kunnen worden. Onze tekenaars zijn echte engineers, ze begrijpen wat de werkvloer nodig heeft. Het is niet genoeg dat een tekening kloppend is, het moet ook goed te bouwen zijn.

3. Meedenkend voorman

Bij complexe projecten is het fijn om te sparren met een professional die de praktijk kent: oprichter Kees-Sjeng van Roosmalen heeft ruime ervaring als interieurbouwer, ontwerper, technisch tekenaar, projectingenieur en projectleider op toonaangevende scheepswerven. Daarom weet hij als geen ander waar professionals op de werkvloer behoefte aan hebben. Zo krijg je er als het ware een meewerkend voorman bij die als verbindende schakel tussen architect, tekenkamer en werkvloer fungeert.

4. Familiebedrijf met een hecht team

Topkwaliteit leveren kan alleen als je blind kunt vertrouwen op expertise en commitment. Daarom investeren we in langdurige relaties. Met onze klanten, maar ook met onze gespecialiseerde technisch tekenaars: we steken veel tijd en energie in opleiding en innovatie. Zo zijn we een betrouwbare partner die u helpt om topkwaliteit te leveren. Steeds opnieuw.

Verder praten?

Of u op zoek bent naar tijdelijke versterking voor een deadline, of naar een externe partner voor de technische uitwerking van een nieuw jachtinterieur-ontwerp of refit, we willen graag met u in gesprek om onze visie hierop verder toe te lichten. Samenwerking start met een gesprek over uw wensen, uitdagingen en visie. We staan altijd klaar om samen te verkennen hoe we kunnen helpen bij de realisatie van uw project.

+31 (0) 6 1961 2962