Visie

De bouw van een superjacht, van de eerste schets tot de maiden trip, is een complex en uitdagend project. Het uiteindelijke doel is om de droom van de klant uit te laten komen. Als engineers zijn we elke dag hard bezig om daarvoor de beste oplossingen te vinden zodat we die verwachting waar kunnen maken.

Onze kracht is dat we meedenken om ervoor te zorgen dat de klant het superjacht van zijn dromen krijgt. Het belang van de eigenaar staat voorop, maar ook de visie van de architect is belangrijk: bij de uitwerking van het ontwerp doen we zo min mogelijk concessies. We vertalen het ontwerp van de architect zo dat de esthetische visie optimaal tot uitdrukking komt. We hebben een scherp oog voor het totaalbeeld met de esthetische kwaliteit; tegelijkertijd kijken we met een timmermansoog naar de uitvoerbaarheid. Dit noemen wij visie met precisie.

Ook als het gaat om duurzaamheid leggen we de lat hoog. Het bouwen van superjachten is een combinatie van kunst, traditioneel vakmanschap en hoogstaande technologie.  Bij Van Roosmalen voelen we onze verantwoordelijkheid en realiseren we ons dat we als schakel in deze keten ook onze bijdrage moeten leveren aan het realiseren van de laatste inzichten. Innovatie en vooruitgang zijn naar ons idee de sleutel.

Verder praten?

Of u op zoek bent naar tijdelijke versterking voor een deadline, of naar een externe partner voor de technische uitwerking van een nieuw jachtinterieur-ontwerp of refit, we willen graag met u in gesprek om onze visie hierop verder toe te lichten. Samenwerking start met een gesprek over uw wensen, uitdagingen en visie. We staan altijd klaar om samen te verkennen hoe we kunnen helpen bij de realisatie van uw project.

+31 (0) 6 1961 2962