Made in Holland

Van Roosmalen Superyacht Projects is in de eerste plaats een technisch ontwerpbureau en is werkzaam op het gebied van werkvoorbereiding voor de realisatie van interieurs en exterieurs van Nederlandse superjachten. Deze schepen vinden na oplevering hun weg over de hele wereld. Wij hebben ruime ervaring met luxe gebieden, maar ook het uitwerken van overige ruimtes zoals stuurhuizen, service-ruimtes en accommodaties voor de bemanning zien we als een uitdaging. Daarnaast zijn we recent betrokken geweest bij nieuwbouw en refits van motorjachten en zeiljachten, in zowel klassieke als moderne styling. Uiteraard houden we de ontwikkelingen bij van het gebruik van nieuwe gereedschappen, zoals het software-pakket Top Solid’ Wood. Met onze duidelijke visie op jachtontwerp en bouwtechniek zal de klant een exclusief product krijgen, dat bovendien boven ieders verwachting zal presteren. Verken onze website en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Technisch ontwerp

Een idee vertalen naar een technisch uitvoerbaar ontwerp is een belangrijke fase in het proces van de afbouw van een superjacht. Wij nemen hierin graag zowel het interieur als het exterieur voor onze rekening. Met onze ervaren en goed opgeleide engineers  zijn wij in staat om als team u hiermee op professionele wijze van dienst te zijn. Wij zijn inzetbaar op verschillende fasen van het proces.

Wij produceren:

  • Ontwerptekeningen.
  • Samensteltekeningen.
  • Arrangementtekeningen.
  • Werkplaatstekeningen.

Afhankelijk van de vraag van de klant wordt er gewerkt in 2D of in 3D.

Advies

Tijdens het proces denken wij mee in termen van technische, esthetische en praktische oplossingen. Wij houden er dus sterk rekening mee, hoe het eindproduct er uit komt te zien en of een en ander goed functioneert.

Supervisie

Het op afstand uitvoeren van een project vraagt de nodige begeleiding. Wij hebben de vaardigheden om dit op een professionele wijze te doen zodat u als klant hierin volledig ontzorgd wordt. Ook de laatste afstemming met andere disciplines kan door ons gedaan worden. Denk hierbij aan overleg met afdelingen als Constructie, Werktuigbouw en Electra.