Bureau

Wij zien onszelf voornamelijk als een “digitaal interieurbouwbedrijf”. Onze expertise ligt in het digitaal ontwerpen en digitaal bouwen van luxe maritieme interieurs in 2D en 3D. Het bureau wordt geleid door Kees-Sjeng van Roosmalen en Sung Soo den Dulk. Zij hebben de taken verdeeld en vullen elkaar hierin op de juiste wijze aan.

Visie

Een succesvol klantspecifiek ontwerp heeft zijn eigen identiteit en is volledig op maat gemaakt naar de persoon waar het voor bedoeld is. De uitgangspunten zijn altijd unieke vereisten, persoonlijke voorkeuren en lokale omstandigheden. Deze komen in de regel voort uit het karakter van het toekomstige gebruik, de persoonlijke smaak van de klant en de locatie en vorm waar het in moet passen. Een goede ontwerper voegt structuur toe aan deze aspecten en creëert iets wat functioneel, esthetisch en in lijn met de wensen van de klant is. Dit alles binnen de grenzen van de techniek.

Missie

Onze missie is om te voorzien in “design- en engineeringcapaciteit” bij de ontwikkeling van maatinterieurs en –exterieurs in het topsegment. Wij verfijnen het originele ontwerp met grote vakkundigheid en slimme oplossingen. Een proces dat te vergelijken is met het bewerken van een ruwe diamant tot een gaaf eindproduct. Als aanvulling op AutoCAD 2D en Rhinceros 3D, gebruiken we tegenwoordig (als het project dat vereist) het meer productiegerichte 3D software pakket Top Solid’ Wood.

Team

Van Roosmalen Superyacht Projects is een bureau dat uitsluitend bestaat uit professionals en waar werk en plezier hand in hand gaan. In deze setting kunnen wij, als een team, specialistische projecten voor u realiseren! Klik op de foto voor meer afbeeldingen.