Interieur

Van Roosmalen Superyacht Projects is gespecialiseerd in de werkvoorbereiding van exclusieve jachtinterieurs. De visie van de architect staat hierbij centraal. Wij zorgen ervoor dat die zo efficiënt en logisch mogelijk gerealiseerd kan worden.

Engineers met een timmermansoog

Ook al zijn we engineers, we hebben ook oog voor mooi vakwerk. Door onze praktijkervaring zijn we in staat om al in een vroeg stadium rekening te houden met de uitvoerbaarheid van een ontwerp èn … met onze productietekeningen kan de timmerafdeling direct aan de slag.

  • Direct aan de slag met de productietekeningen en CNC bestanden
  • Minder tijd nodig om tekeningen te controleren
  • Snel op weg met betrouwbare stuklijsten en zaaglijsten
  • Besparing in tijd en kosten

De technische ontwerptekeningen zijn van cruciaal belang in het proces. De keuzes die dan gemaakt worden zijn van grote invloed op het productieproces. Door in dit stadium al mee te denken bij de vertaling van het ontwerp naar de eerste technische tekeningen voorkomen we dat er later in het proces vertraging ontstaat. Zo zorgen we ook voor een efficiënte en logische vertaling naar de uiteindelijke productietekeningen. Desgewenst kunnen we ook eerder inhaken en architectonische ontwerptekeningen maken op basis van de eerste ontwerpschetsen van de architect.

De technische ontwerptekeningen zijn belangrijk in de communicatie met de architect en de klant, maar ook voor de productie: door al in dit stadium rekening te houden met hun feedback en wensen zorgen we ervoor dat straks de productie meteen aan de slag kan met de bouw.

Verder praten?

We gaan graag met u in gesprek, in elke fase van uw project. Of u nu op zoek bent naar een technisch ontwerpbureau om ontwerpschetsen uit te werken, of een partner om mee te denken over projectmanagement van een complex interieurontwerp, we lichten onze werkwijze graag verder toe. Een project start met een gesprek over uw wensen, uitdagingen en visie. We staan altijd klaar om samen te verkennen hoe we kunnen helpen bij uw volgende project.

+31 (0) 6 1961 2962