Digitale interieurbouwers

Van Roosmalen Superyacht Projects is een technisch ontwerpbureau, maar we zien onszelf vooral als digitale interieurbouwers. We richten ons met name op de werkvoorbereiding van exclusieve jachtinterieurs en -exterieurs. Onze klanten zijn Nederlandse werven uit het topsegment van de superjachtsector die ons inschakelen als ze extra capaciteit nodig hebben op de tekenkamer of versterking zoeken voor een groot project.

Oog voor design met een scherpe blik op de uitvoerbaarheid

Ons werk begint daar waar de architect ophoudt: we werken ontwerptekeningen zo uit dat de visie van de ontwerper en de klant zo goed en efficiënt mogelijk gerealiseerd kan worden door de meubelmakers en timmerlieden. Onze tekenaars zijn echte engineers: we denken mee vanaf het begin en zorgen voor een strakke planning die we goed bewaken tijdens het proces.

Ervaring als fundament voor kwaliteit

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitwerken van ontwerpen van luxe gebieden. Maar we werken ook graag aan de uitwerking van stuurhuizen, service-ruimtes en accommodaties voor de bemanning. We worden niet alleen ingezet bij nieuwbouw-projecten, maar hebben ook ervaring en affiniteit met refits van klassieke en moderne motor- en zeiljachten.

Innovatie met een doel

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze werkprocessen te verbeteren; waar mogelijk zetten we de nieuwste tools in, zoals het softwarepakket TopSolid’Wood.

Verder praten?

Of u op zoek bent naar tijdelijke versterking voor een deadline, of naar een externe partner voor de technische uitwerking van een nieuw jachtinterieur-ontwerp of refit, we willen graag met u in gesprek om onze visie hierop verder toe te lichten. Samenwerking start met een gesprek over uw wensen, uitdagingen en visie. We staan altijd klaar om samen te verkennen hoe we kunnen helpen bij de realisatie van uw project.

+31 (0) 6 1961 2962