Exterieur

We hebben niet alleen ervaring met exclusieve jachtinterieurs, ook het exterieur van een schip kennen we van buiten. Oprichter Kees-Sjeng van Roosmalen heeft elk onderdeel van een schip inmiddels wel een keer uitgetekend: teak-dekken, relingen, trappen, zwembaden en buitenmeubilair. Met die kennis en ervaring coacht hij het team van ervaren engineers bij de uitwerking van de meest ambitieuze ontwerpen. Ook hier staan efficiëntie en uitvoerbaarheid voorop, met als doel het realiseren van topkwaliteit.

De bouw van een superjacht is een complex project. De visie van de ontwerper en de klant moet zichtbaar zijn in elk onderdeel van het schip. Juist daarom is het belangrijk dat je als engineer kunt uitzoomen en de samenhang snapt tussen exterieur en interieur. Alleen dan is het logisch waarom voor een bepaalde oplossing is gekozen. Dan komt de esthetische visie van het ontwerp tot de ultieme expressie. Dat is de belofte van een superjacht.

Verder praten?

Of u op zoek bent naar tijdelijke versterking voor een deadline, of naar een externe partner voor de technische uitwerking van een nieuw jachtontwerp of refit, we willen graag met u in gesprek om onze visie hierop verder toe te lichten. Een project start met een gesprek over uw wensen, uitdagingen en visie. We staan altijd klaar om samen te verkennen hoe we kunnen helpen met uw volgende project.

+31 (0) 6 1961 2962