Bureau

Van Roosmalen Superyacht Projects is een onderdeel van Van Roosmalen Ontwerp & Realisatie BV. Opgericht in 2006 door Kees-Sjeng van Roosmalen, een ervaren meubelmaker en AutoCAD-tekenaar. We zijn een familiebedrijf met een hecht team van gespecialiseerde technisch tekenaars.

De algemene en dagelijkse leiding zijn in handen van Kees-Sjeng van Roosmalen en Sung Soo den Dulk.

Kees-Sjeng van Roosmalen is sinds 2007 actief in de jachtinterieur- en -exterieurbouw en heeft bij diverse werven in het topsegment gewerkt als ontwerper, technisch tekenaar, projectingenieur en projectleider. Sinds 2016 werkt partner Sung Soo den Dulk bij het bureau, in 2022 is zij ook toegetreden tot de directie. Samen geven zij leiding aan een team van goedopgeleide engineers met passie voor hun vak.

Onze engineers zijn specialisten die we deels in eigen huis opleiden en coachen tijdens hun loopbaan bij Van Roosmalen. We investeren veel tijd in opleiding en innovatie zodat we een betrouwbare partner kunnen zijn die altijd topkwaliteit kan leveren.

Verder praten?

We gaan graag met u in gesprek, in elke fase van uw project. Of u nu op zoek bent naar een technisch ontwerpbureau om ontwerpschetsen uit te werken, of een partner om mee te denken over projectmanagement van een complex interieurontwerp, we lichten onze werkwijze graag verder toe. Een project start met een gesprek over uw wensen, uitdagingen en visie. We staan altijd klaar om samen te verkennen hoe we kunnen helpen bij uw volgende project.

+31 (0) 6 1961 2962